sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kilpailusta

Aurinkoisessa kelissä oli oikeasti jännitystä ilmassa. Osalla oli alkavaa flunssaa ja yskää. Kurkut oli myös hiukan käheitä, joten oman osansa jännitykseen tuo myös tuo. Kaikki eivät ole mukana joten hiukan on järjestyksiä vaihdettu Italiaan verrattuna, no kappaleetkaan ei ole ihan samoja.
Aamuiset harjoitukset meni keskittyen ja ulkonalaulettuna kuulosti hyvältä, vaikka matkustus oli takana ja varmasti oli väsymystä.
Kuoronjohtajan keskittynyt ote

Solistit keskittyy

Kuoron esiintyminen oli tauon jälkeen, mikä kai oli hyvä. Tuomaristo oli saanut elpyä ja nollata "korvansa". Tuomaristossa on kansainvälisiä nimiä ja kovasti mietittiin, miten valittu ohjelmisto heihin uppoaa.
Tuomariston alue
Tuomaristo: puheenjohtaja: Matti Hyökki (FI), Wilma ten Wolde (NL), Kåre Hanken (NO), Jonathan Rathbone (GB), Hannu Norjanen (FI), sihteeri: Johanna Laukkanen (FI).

Pukuhuoneessa keskityttiin silmät kiinni, hierottiin toisia ja latauduttiin. Jännitys kasvoi, mutta hienosti pidettiin aisoissa. Saliin esintymislavalle tuli rennonoloinen ja keskittynyt kuoro. Esitys oli aivan mahtava!

Oman esityksemme jälkeen alkoi jännitys, pääsemmekö loppukonserttiin. Ilmoitus piti tulla kuuden jälkeen. Illlan alkaessa suuntasimme syömän ja illanviettoon. Illanvietossa oli muitakin kuoroja, mutta lähinnä ulkomailta. Tytöt nauttivat ja ottivat ilon irti, vaikka takaraivossa kokoajan takoi, kysymys - PÄÄSEMMEKÖ ME LOPPUKONSERTTIIN?

Illanvieton esiintyjät ja meidän tytöt keskellä kuuntelemassa

Kilpailu Vox vastaan Magnolia
Vox esitti "kaksi kättä hississä"
Magnolia esitti "Happy Day"
Illanvieton päättyessa alkoi huhu loppukonserttiin pääsemisestä alkoi vahvistua, kun onnitteluviestejä alkoi tulemaan tytöille. Virallista tietoa asiasta eikuitenkaan ollut tässä vaiheessa saapunut. Ilo ensimmäisistä viesteistä oli korvia särkevä, kuten kuvista näkee.
Jee me päästiin!!!
Tieto saatiin virallisesti ensimmäiseksi nettisivuilta ja ennen yhtätoista illalla tuli sitten vielä soittokin Sannalle. Yöksi kuitenkin rauhoituttiin ja tätä kirjoittaessa aamu valkenee mahtavaan päivään. Kotimatkalta viimeistään päivitetään lopullinen sijoittuminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti