sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän supergirls


Toisen Sympaatti-päivän aamulämmittelyt antoivat jo osviittaa tulevasta päivästä: Valvanteen Sannan vauhdikkaassa ja valoisassa äänenavauksessa vilisivät niin joulupukit kuin supergirlitkin ja niitä oli havaittavissa useampiakin tulevan päivän mittaan. 

"JooUUUlupukin parta on piitkä"
Yhteistreenit Karin johdolla.

Yhteisohjelmistossa oli mm. Linkolan The Joiku.
Aamutreenien jälkeen pakkauduttiin bussiin ja suunnattiin turistivierailulle Napapiirin Pajakylään. Kuorolaisten matkatavalista sisälsi muistutuksen joulupukin kirjeistä ja pitihän ne päästä viemään perille asti. Ja todellakin, lupaukset joulupukista eivät osoittutuneet turhiksi, vaan napapiiriltä löytyi kiireisen Pukki nro I lisäksi myös apupukki, joka jopa ehti kuuntelemaan voxilaisten laulua :)
Vox Joulupukin pajakylässä 6.12.2013Ja sitten taas laulettiin! :)
Napapiiri-vierailun jälkeen ohjelmassa oli Angelin tyttöjen workshop. Ursula ja Tuuni Länsman tutustuttivat kuorolaisia saamelaiskulttuuriin ja joikuihin. Kun Sanna workshopin jälkeen kysyi mitä jäi mieleen, niin esille nousi ainakin seuraavat pointit: Ei joikata jostakin, vaan joikataan jokin. Vaikka joikataan ryhmänä, niin jokainen mukana solistisesti, vapauksia variaatioon. Täysillä läsnä, fiilis tärkeä! 
Laulun voima on huikea, keskelle talvisen Rovaniemen sisäilmaongelmaista liikuntasalia saatiin Kuuma päivä palmujen alla joikaten. Valitettavasti astmaan ja allergiaan taipuvaiset joutuivat tyytymään pikaisen sisävisiitin jälkeen raikkaaseen ulkoilmakävelyyn..


Illalla festivaalin väki kerääntyi juhlistamaan Itsenäisyyspäivää Sympaatin konserttiin. Konserttisalina toimi Lyseon aula eikä asetelma ollut ihan perinteinen! Kuorolaiset oli sijoiteltuna kolmeen eri kerrokseen ja yhteisnumerot kajahtivat tilassa upeasti.  

Allegro Iisalmesta

Lumen laulu SodankylästäVox lauloi konsertissa Revontulet, Katselin taivaan tähtiä, Käppeen ja Anda Niilaksen. Yllättävä tilankäyttö heitti pienen jännityselementin ja lisähaasteen kuorolle, mutta siitä selvittiin upeasti! Mahtavaa voxilaiset! Su-uu-pergirls! Ei oo ihan pikkujuttu vetää vaikeata biisiä koreografioineen poikkeuksellisessa asetelmassa niin että johtajan näkeminenkin kaiteiden, kuorokavereiden ja valkokankaan takaa vaatii ponnisteluja ja akrobatiaa ;) Mutta taas todistettiin kuinka vox venyy! 
"Ne yöhön rynnistää…"

Lapin Kansa 7.12.2013
Konsertin päälle vielä vietettiin itsenäisyyspäivän iltaa Nuorten tiimin iltaohjelman parissa. Sympaatti-festivaali oli järjestänyt sympaattisen villasukka-haasteen ja eri kuoroliittojen talkoolaiset olivat lähettäneet valtavan määrän villasukkia jaettavaksi festivaalin osallistujille. Olipa kiva ylläri!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti