keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Toinen kilpailupäivä takana - iloinen mieli!

Tänään oli todella aikainen herätys ja pika aamiainen. Harjoitukset alkoivat jo puoli kahdeksan, jumpalla ja lämmittelyllä. Sitten aloitettiin harjoittelemaan puhtautta esitettäviin kilpailukappaleisiin.

Vauhdikasta lämmittelyjumppaa

Hierotaan
Tänään esitettiin Lorulailee, Anda Niilas tunturissa, Katselin taivaan tähtiä ja Käppee. Kaikki kappaleet harjoiteltiin läpi ja sitten alettiin pukemaan kansallispukuja. Hiuksia oli letitetty jo pitkin aamua.Lähtö kilpailupaikalle oli 9.30 ja esitys 10.30.
Saliin ja esitykseen siirtyminen

Esityksessä tytöt keskittyivät ja tekivät hyvällä fiiliksellä ohjelmiston. Lorulaileessa iloisena vilkuteltiin ja laulettiin hyvällä fiiliksellä. Anda Niilaksessa oli iloinen fiilis ja Katselin taivaan tähtiä oli harras ja sai kyyneleet  silmiin kuulijoille. Käppeessä ilmeet murhaavat. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli esityksestä.

Vastustajina on kovin erilaisia kuoroja suurista sekakuoroista viiden hengen naiskuoroon ja laulajien ikä haarukka 10 vuodesta melkein 80 vuoteen. Tasoiltan vastustajat ovat myös hyvin eri tasoisia. Katsotaan mitä mieltä tuomarit ovat!

Kuoronjohtajan ilme kertonee miten esitys meni!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti