sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kotimatkalta 2.5.2013

Kaikki päättyy aikanaan ja niin myös tämä mukava ja ikimuistoinen matka. Saimme kaikki roppakaupalla uusia kokemuksia ja voimme kaikki olla todella ylpeitä kuorolaisista! He ovat fiksuja, vastuunsa kantavia ja aivan mahtavia nuoria! Oli ilo olla heidän kanssaan matkalla ja tämän voin sanoa kaikkien mukana olleiden aikuisten puolesta! Vaikka matka ei todella ollut mitään lomaa,  jaksettiin vielä viimeisenä päivänä iloita ja laulaa. Hotellilta lähtiessämme tytöt lauloi Volaren hotellin henkilökunnalle.
Hotellin aulassa tosi aikaisin viimeisenä aamuna - Volare!

Hotellin henkilökunta kuuntelee ja melkein liikuttuivat!
Matka lentokentälle sujui nopeasti ja Kone lähti ajoissa Venetsiasta. Frankfurtin välilaskun aikaan söimme ja matka jatkui sitten Helsinkiin.
Koneeseen pääsyä odotellessa Venetsiassa

Helsingissä odotti linja-auto ja viimeinen etappi ennen kotia alkoi. Mitä lähemmäksi Jyväskylää pääsimme sitä kovempaa laulu raikui autossa. Laulaminen todella yhdistää tätä porukkaa! Haikeus matkan loppumisesta ja erosta leijui ilmassa ja samalla ilo kotiin pääsemisestä ja tärkeiden ihmisten näkemisestä oli käsin kosketeltavaa. Toki myös mietittiin koska seuraavan kerran lähdetään matkaan?
Laulu raikaa bussissa.

Laulamisen iloa
Kyselin mitä tytöt kotoa kaipasivat ja tärkein tuntui olevan oma sänky ja pussilakanat. Ikävää ei mainittu ääneen, mutta uskon, että koti tuntui tosi hyvältä paikalta matkan jälkeen. Haikeus matkan loppumisesta sai kyyneleet silmäkulmiin - kiitokset kaikille matkaan osallistuneille! Hyvät muistot jää meille loppuelämäksi antamaan voimaa!

Tämä blogi hiljenee, mutta ei vaikene! Jatkamme tänne päivityksiä tulevista koitoksista ja vielä aion joitakin päivityksiä tehdä matkastakin, kun ehdin. Toki myös se tyttöjen toivoma "maa- ja merituuli" juttu tulee! Toivotaan, että täällä kuulemme jatkossa myös kuorolaisten omia ajatuksia, katsotaan  mitä keksimme. Ideoita saa toki laittaa myös!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti