maanantai 29. huhtikuuta 2013

Yllätyksellinen iltaruokailu 27.4.2013

Lauantai illaksi oli huoltajat varanneet hotellimme läheltä meille pöydät paikallisten suosimasta ravintolasta. Matkanjohtaja Päivi oli tehnyt esityötä ja löytänyt ravintolasta kehuja netistä. Ravintola olikin todella lähellä hotelliamme ja siksi oikein sopiva meille. Palvelu oli nopeaa ja paikka ihan täynnä. Annokset tulivat nopeasti ja valinnan vaikeutta oli, koska hyviä vaihtoehtoja oli niin paljon.
Monet valitsivat salaatin, koska päivällä syöty pitsa ja pasta täytti vielä mahaa. Tässä alla pari mallia salaatti annoksista. Syömme siis aika terveellisesti!
Salaatin mallia: salaatti ala Braciliana

Salaattia ja alkupaloja

Ruokalista ovat monella kielellä, mutta ei suomeksi. Käännämme ruokia ja ainesosia minkä kerkiämme, mutta aina ei voi tietää minkä näköinen annos on tulossa. Alla pari kuvaa Tuulin annoksesta. Todella hieno valinta! Annos liekehti vielä pöytään saapuessa ja kuten näette yllätys oli suuri.

Odotettu annos saapuu pöytään.

Liekehtivä annos (liekit ei näy mulla ilme kertoo kaiken!).
 Valitettavasti paljastui sitten ettei annos ollutkaan Tuulin, vaikka oli kyllä hieno liekkeineen kaikkinen. Harmi! Kiireessä tarjoilijoille tuli virhe :) Kuvassa ilme kertoo kuinka yllättyneitä tytöt oli ja kuinka kiinnostava annos oli liekehtiessään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti