lauantai 27. huhtikuuta 2013

Matkaan lähde! 26.4.2013


Heräsimme kauniiseen, aurinkoiseen aamuun. Pieni pakkanen oli jäädyttänyt pihan lätäköt ja oli hiukan kirpakka ilma. Rohkeasti kaikki kuitenkin olivat saaneet silmänsä auki, toiset pidempien ja toiset lyhyempien unien jälkeen. Jännitys oli käsin kosketeltavaa!
Hyvästeiksi kotiväelle kuoro lauloi Jäähallin pihassa vielä Volare Cantaren ja kyllä kyyneleet nousi silmiin kuulijoille! Meidän tytöt tässä matkaavat maailmalle saamaan mainetta ja kunniaa! Voimme todella olla ylpeitä heistä!

Matka pääsi alkamaan kun kaikkien matkaan lähtevien passit oli kerätty huoltajille talteen ja tarkistettu että kaikki ovat bussissa. Ilkka vielä tilasi eväät Vaajakoskelle ja niin yksi pakollinen pysähdys tehtiin Vaajakoskelle bussipysäkillä. Matka sujui ongelmitta lentokentälle. Osa nukkui ja osa teki omia juttujaan. Selkeästi tunnelma oli hiukan rentoutuneempi, mutta vieläkin odottava.
Ryhmien tsekkausta linja-autossa

Kentällä odotti iloinen yllätys - chek in tehtiin jokainen ryhmä itse laitteilla. Tytöt ovat kuitenkin niin kokeneita matkustajia että kaikki meni loistvasti, vaikka ongelmitta laitteet eivät toimineetkaa. Vihdoin laukut lähti ruumaan ja päästiin turvtarkastukseen. Ryhmittäin liikkuminen sujui. Turvatarkastuksen jälkeen pääsimme syömään kotoisesti lihapullia ja perunamuusia. Kyllä ruoka maistuikin hyvältä!
Odottelemma konetta Helsinki-Vantaalla.
Mahat pullollan siirryimme odottamaan lentoa Frankfurttiin ja hiukan myöhässä vihdoin konekin saapui meitä hakemaan. Lento sujui nopeasti ja hyvässä lentosäässä. Aikaa Frankfurtin kentällä ei kovasti ollut mutta ehdimme hyvin ja koska jatkolentokin oli myöhässä oli aikaa hiukan katsastaa sateista Saksaa ainakin lentokentän ikkunasta. Tytöt kiinnostivat Italialaisia matkalaisia kovasti. Lento Frankfurtista Venetsiaan oli todella lyhyt ja sitten oltiinkin jo perillä. Kauniissa venetsiassa. Täällä on ihan kesä - voikukat ovat jo kukkineet ja rypsi alkaa kukkimaan. Melko kuumaa ja kosteaa on ja illalla aikaisin jo pimeää.
Voikukat ovat kukkineet ja täss niitä puhallellaan Venetsian lentokentällä.
Hotelliin päästyämme majoituimme nopeasti ja sitten syömään! Maukas pasta maistui, katsokaas kuinka herkullista ja ihanasti tarjoiltuna. Tietysti myös parmesaania päälle. 

Pastaa ekana iltana.
Mahat oli täydet ja sitten alkoikin jo väsyttää. Tapahtuma rikas päivä takana, uni varmasti maistuu hyvin! Huomenna jatketaan harjoituksia. Aamupala kutsuu jo klo 8... Kauniita unia näin pastalautasella kuvitettuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti