maanantai 22. huhtikuuta 2013

Venetsiaan lähtökonsertti 21.4.2013



"Volare Cantare" -konsertti oli todella kauniina aurinkoisena päivänä Musican isossa salissa. Tytöt nauttivat laulamisesta ja yleisö myös. Kuoronjohtaja Sanna hoiti tehtävänsä loistavasti ja sai tytöt hoitamaan esityksen aivan mahtavasti. Vaikka konsertti oli pitkän kuoroviikonlopun lopuksi tunnelma oli iloinen ja pirteä.
Ennen konserttia tytöt paistattelivat kansallispuvuissa päivää kampus aluelle ja saivat auringosta vielä lisää energiaa esitykseen.
Ennen konserttia 21.4.13 Musican edessä. 
Konsertin alussa tytöt siirtyivät saliin vuorotellen ja kuoronjohtaja Sanna Salminen toivotti onnea kaikille erikseen ja tsemppasi vielä viimeisenkerra.
Onnen toivotukset jokaiselle erikseen.

Konsertti ohjelmisto koostui Venetsian kuorokonsertissa esitettävistä kilpailukappaleista. Kuoro osallistuu nuorisokuorosarjaan sekä kansanmusiikkisarjaan ja jos kaikki hyvin menee Grand Prix kilpailuun. Konsertissa laulettiin kaikki kilpailukappaleet läpi ja hiukan extraakin.
Konsertti aloitettiin nuorisokuoro-ohjelmistolla
Väliajalla oli kahvia ja pullaa. Kahvituksen järjesti Vox Aurean tuki ry ja tuotto menee Venetsian matkaan. Vanhempien leipomat leivonnaiset maistuivat yleisölle oikein hyvin ja virkistäytyneinä jatkettiin nauttimista.
"Soudetaan Soudetaan" 
Väliajan jälkeen aloitettii siirtymällä saliin soutamalla ja siitä sitten alkoi konsertin jälkimmäinen osuus, kansanlaulu sarjan ohjelmisto.


Konsertti oli onnistunut ja tytöille oli hyvä mieli. Nyt odotettaan matkaan pääsyä, pitkään ei tarvitse odottaa - perjantaina jo lähdetään!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti