sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Shoppailupäivä 27.4.2013


Päivällä shoppailtiin ihan urakalla ja voi sanoa, että suurimmala osalla tytöistä homma on todella hyvin hallussa. Rahat hupeni ostoskadulla nopeasti ja kassit alkoivat painaa. Ilo villkui silmissä, koska kauppoja oli ihan riittävästi ja valikoimaa tyyriistä italialaisesta desingnista halvempiin tuotteisiin. Kaikille löytyi jotain mieleistä. Kyllä tuliaisiakin ostettiin,ei huolta! Teemme ostoksista tuonempana koosteen.
Shoppailu alkamassa.
Shoppailun jälkeen odotetaan ruokailua hotellin terassilla.
Shoppailun jälkeen suuntasimme kahdessa porukassa syömään paikalliseen ravintolaan. Syötiin salaattia, pitsaa, pastaa jne. Mahat pyöreinä sitten suunnattiin pitkiin treeneihin. Hotellin puoli suljetulla terassilla meinasi kolmen tunnin harjoitusten aikana lämpötila nousta epäinhimilliselle tasolle ja vedenjuonti taukoja oli pakko pitää, että pysyttiin tajuissaan. Huoltajat kantoivat vettä noin kilometrin päässä olevalta kaupalta. Kantaminen kävi kyllä kahvakuulatreenistä. Kannoimme 12 litraa vettä jokainen ja kädet oli kyllä aika rikki kantokahvojen painaumista. Mitäpä emme lasten eteen tekisi!
Huoltajien "kahvakuulatreenausta"
 Vesi teki terää tytöille, nuutuminen ja väsymys kaikkosi, kun sai vettä ja jaksettiin taas laulaa. Laulu raikui läheisien hotellien pihoille ja ohikulkijat pysähtyivät kuuntelemaan ihmeissään. He myös ihmettelivät mitä noin kauniisti laulavat ja nätit tytöt tulevat.
Terassilla harjoittelua



Koska harjoitukset menivät hyvin oli luvassa ruuan jälkeen odotettu palkkio jäätelö. Huoltajat olivat varanneet pöydät meille jo edellisenä iltana ja pääsimme kaikki samaan ravintolaan syömään. Italialainen ruoka kyllä maistui ja tarjoilu ravintolassa oli nopeaa. Itse asiassa piti hiukan varoa ettei jäänyt lautasten kanssa ohikiitävien tarjoilijoiden jalkoihin. Malttamattomina odotettiin, että kaikki sai annokset ja päästiin jäätelölle. Valinnan vaikeus tuli, koska makuja oli niin paljon. Kaikki kuitenkin lopulta löysivät mieleiset maut ja saimme pienen herkkuhetken.
Jäätelön valintaa
Huomenna onkin Kilpailun avajaiset ja avajaiskulkue. Säätiedotus lupailee pilvistä keliä.Me lähdemme kulkueeseen iloisella tsemppi mielellä ja pidämme liput korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti